Countdown

Sedona

Hej Allesammen
Så har jeg endelig lidt at skrive om igen ;)
mener nok jeg fortalte lidt om at vi måske skulle til Sedona :O men før jeg fortæller lidt om det vil jeg lige fortælle om dagen før Sedona ;) nemlig Lørdag!
Lørdag morgen blev vi vækket op af Julio's tante Anhela/Angie som havde lovet os at hun ville tage os med til en slags church event i hendes kirke ved navnet "Grace" hvor hendees datter Amber skulle synge sammen med nogle småbørrn eller noget i den retning :P lidt ligesom en fejrelse af jesus genopståelse men for børn.
Og det var så meningen at vi skulle se hvordan det foregik samt også hjælpe til med at bære popcorn, sodavand, slik osv osv. fra kirkens køkken ned til pladsen hvor det hele fandt sted!
Vi startede med at hjælpe til omkring klokken 07:30 og da eventen så gik igang klokken 09 havde de ikke brug for os længere så vi tog bare del i festelighederne og fordi vi havde hjulpet til fik vi alt gratis og det var meget lækkert :P
Da vi var færdig omkring klokken 11 kørte Angie's husband Juan os hjem til hvor de bor så vi kunne svømme i deres pool igen ^^ dog denne her gang sammen med Julio's nevøer og niecer men det var nu meget morsomt alligevel :)
Vi blev overaskket da der lige pludselig var mange mennesker på besøg, nemlig alle tennagere fra eventen som var til frokost hos Angie :)
Blev introduceret til en hel masse nye mennesker inklusiv Martin, Edwin og Alexis som alle 3 er mega awesome og flinke ;)
vi snakkede så en del imens vi spiste burgers og grillet kylling :D
og omkring klokken 6 da alle var taget hjem fik vi os et lift af Angie hjem til Julio igen som havde meget brug for vores hjælp til at rengøre huset så der ikke var noget svineri til når iv kom hjem fra Sedona dagen efter :)
Klokken 06:20 søndag morgen tog vi afsted fra huset imod Phoenix Arizona som vi skulle igennem for at køre videre imod Sedona.
Vores første stop var mc donalds til morgenmad kæft hvor klamt xD samt også lidt redbull og noget vand til den lange køretur(stakkels julio).
Men på vej imod phoenix var jeg på udkig efter arizona highway patrol som kan finde på at stoppe dig for ingen grund ligegyldigt om du køre det du skal eller ej xD heldigvis blev i ikke stoppet :P
da vi kørte igennem Phoenix fik Marian og jeg nogle muligheder for at tage billeder af the phoenix suns stadium som hes her til venstre samt også en del af Phoenix som jeg ikke helt har med her i dette indlæg.
Vi stoppede ikke i Phoenix men vi kørte tværtimod bare helt igennem for at komme på den rigtige highway imod the grand canyon som også leder igennem sedona og flagstaff førts.
halvvejs til sedona fik vi os så et allerførste stop ved sunset point. som ses nedenunder
da vi så fortsatte imod sedona begyndte landskabet at ændre
sig fra glohed ørken til en savanne og det var så også førtste gang i ja snart 8 måneder hvor rent faktisk så et ganske normalt træ med alle bladene stadigvæk på!
da vi så småt nærmede os Sedona gik det fra savanne til røde bjerge lidt ligesom mars som de åbenbart også kalder Sedona :P
Da vi endelig ankom til Sedona var det jo elvfølgelig bjerge overalt :p røde selvfølgelig xD
vi tog en tur op ad de forskellige bjerge og ind i sedona skov som gik stejlt op af bakke xD.

Ved 2 tiden tog vi ind i selve byen for at mødes med Marians tante Veronica som åbenbart bor i sedona xD
Hun inviterede os til frokost for at lære os men selvfølgelig mest Marian at kende :)
vi fik noget sandwich værk som nu ellers var meget godt men da vi så var færdige tog vi direkte over på en meget spøjs restaurant ved navnet red planet diner hvor temaet selvfølgelig er aliens xD.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Send en kommentar

Countdown